FLEXIBEL EN SNEL UP TO SPEED

Conclusion Low Code Company een gedreven partner voor low-code

WIE WE ZIJN

Wij zijn Conclusion Low Code Company, een full service low-code company gespecialiseerd in low-code. Wij maken maatwerkapplicaties die we vervolgens beheren en doorontwikkelen.

 

Wij werken met 35 collega’s aan het digitale succes van onze klanten, samen met onze klanten. Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Van strategie tot de realisatie.

Met onze gecertificeerde teams en ons creatieve vermogen zijn wij in staat om in korte tijd een applicatie te lanceren die direct waarde toevoegt aan de business van onze klant.

 

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 

"Conclusion Low Code Company bewees in ons project dat zij de vaardigheden hadden om het project te laten slagen en zij waren gedreven om het verschil te maken."

Business Development Manager Orion

 

"Ze hebben het vermogen aangetoond om snel onze zakelijke complexiteit en problemen te begrijpen."

Projectleider I&A, SSH&

 

"De ontwikkelaars zijn goed getraind en ervaren in Mendix en in Agile/Scrum methodologie. Met hun flexibele houding en persoonlijke commitment realiseerden we onze innovatieve doelen op tijd en in de juiste kwaliteit."

Digital Innovation Lead, Makro

 

Onze mensen

Flexibele en kundige professionals die voor u klaarstaanDaniëlle Graat
We hebben een fantastisch team om mee te werken. Enthousiaste, kundige, ambitieuze en gezellige collega’s die kwalitatief hoogwaardige applicaties voor onze klanten bouwen. Dit hele proces vanaf het eerste gesprek met de klant tot en met de oplevering van de applicatie gebeurt met zeer veel plezier.
Daniëlle Graat | Directeur
Ruud de Gast
Een positieve sfeer in een team creëren en mensen motiveren om optimaal te presteren. Dat is iets waar ik blij van word. Samen met het team dan vervolgens de uitdagingen vertalen naar werkende oplossingen en mijn dag kan niet meer stuk.
Ruud de Gast | Delivery Manager
Floor Boonzajer Flaes
Wij zijn een groeiende en hechte organisatie. Samen staan we sterk en maken we goede en gebruiksvriendelijke applicaties.
Floor Boonzajer Flaes | Consultant / Modelleur
Bas de Vries
Bij ons wordt er gewerkt met low-code applicaties. Dit stelt me in staat om focus te leggen op het maken van een optimale gebruikerservaring, wat ik erg interessant vind. Verder is het team waarin ik werk erg enthousiast en gezellig!
Bas de Vries | Consultant / Modelleur
Rob van den Berg
Hier werk ik met een TOP team aan de meest verschillende applicaties. Technische goede applicaties bouwen die precies doen wat de business nodig heeft, daar ga ik voor! Conclusion biedt de ruimte en mogelijkheid om dit te doen en hierin te groeien.
Rob van den Berg | Consultant / Modelleur
Silvan Verhulst
Mijn doel in het werk wat ik doe, is om een betrouwbare, bekwame en open dienstverlener te zijn. Hierbij staat de klant altijd centraal.
Silvan Verhulst | Consultant / Modelleur
Anthony Dickinson
Mijn motto is: het is weer bijna maandag. Elke keer weer vind ik het gaaf om met mensen van verschillende achtergronden samen te werken en impact te hebben op de business van de klant. Low code platformen helpen mij daarbij.
Anthony Dickinson | CTO / Architect
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling