11-05-2020 / nieuws /
(Thuis) werken bij Conclusion Low Code Company

Lies Kombrink | Tot mijn eigen verrassing werk ik met plezier in de IT

Even voorstellen

 

Mijn naam is Lies Kombrink en ik werk als low-code ontwikkelaar bij Conclusion Low Code Company.

Met veel plezier loop ik
, tot mijn eigen verrassing, inmiddels enige jaren rond in de wereld van de automatisering. Vroeger, toen ik werkte als journalist, dacht ik dat de IT een tamelijk stoffige sector was. Niks blijkt echter minder waar: als ontwikkelaar ben je heel praktisch bezig en zie je een digitaal product elke dag groeien. Het is erg leuk om te zien dat gebruikers enthousiast zijn over de applicatie die jij voor ze gemaakt hebt. Dat geeft veel voldoening. 

 

 

Positief

 

Op dit moment ben ik betrokken bij het realiseren van een klantenportaal van een grote financiële organisatie. Hier komen veel koppelingen met andere systemen bij kijken. De integratieservices met de backend systemen en de backoffice applicatie maken we in low-code. Een low-code platform biedt veel handvatten voor het inrichten en monitoren van complexe workflows, waardoor nieuwe functionaliteit nooit lang op zich hoeft te laten wachten. Elke twee weken geven we een demo van de functionaliteit die we ontwikkeld hebben. Feedback die er is op de ontwikkeling nemen we snel weer mee in de nieuwe sprint, wat alle betrokkenen een positieve boost geeft. 

Nu, met alle adviezen rondom Corona, werk ik al een tijdje vanuit huis. Het is even puzzelen hoe we onze manier van werken vanuit huis kunnen vormgeven, maar het lijkt erop dat ons dat gelukt is. 

Vertrouwde thuisbasis


Elk project bij Conclusion Low Code Company biedt weer nieuwe technische uitdagingen. Je eigen ontwikkeling staat dan ook nooit stil. Daarnaast vind ik het prettig dat er in de gaten wordt gehouden of een project wel bij je past. Hoewel ik niet veel op onze thuisbasis in Utrecht ben geweest de afgelopen weken, is het een vertrouwde plek om terug te komen. Met een prachtig panorama dat zich uitstrekt tot Rotterdam en met elke week een borrel is het allesbehalve stoffig! Nu maar hopen dat we snel weer met elkaar op kantoor of bij de klant kunnen werken.