16-01-2020 / nieuws /
Werken bij Conclusion Low Code Company

Bart Heijs | Ik ben gelukkig met mijn overstap naar IT

OMSCHOLING

Na het voltooien van een omscholingstraject tot Software Engineer aan de Hogeschool van Amsterdam kreeg ik de kans en het vertrouwen van Conclusion Low Code Company. Zo begon mijn carrière in de IT en ging ik aan de slag als Low-Code Consultant. Hiervoor was ik 15 jaar actief de wereld van de facilitaire dienstverlening.

 

GOEDE SFEER

Ik werk nu bijna een jaar bij Conclusion Low Code Company. Ons kantoor is op de 18e verdieping van het hoofdkantoor van Conclusion,  de witte toren naast het FC Utrecht stadion. We hebben vanuit daar een fantastisch uitzicht over Utrecht. Er heerst een informele, positieve en hulpvaardige sfeer. Vooral dat laatste is belangrijk voor een junior als ik. Mijn directe collega's vormen naast de omvangrijke low-code community en documentatie, een onuitputtelijke bron van antwoorden op mijn vragen. Naast prettig samenwerken vinden we elkaar ook tijdens kennisdeelsessies en actieve teamuitjes.

DYNAMISCH WERK

Als consultant werk ik afwisselend op kantoor en bij de klant. Door het werken met low-code platformen hebben projecten een relatief korte doorlooptijd. Met een duidelijke focus op innovatie onderzoeken we de nieuwste platform features en zetten we die in. We werken samen met andere bedrijven binnen Conclusion en indien nodig voegen we producten en diensten van derden toe aan de ontwikkelstraat. Deze aspecten maken mijn baan erg dynamisch.

 

WERKEN IN EEN SCRUMTEAM

Naast low-code development en consultancy was ook SCRUM voor mij nieuw. Ik ervaar een hechte samenwerking en zie snel tastbaar resultaat door het werken in sprints. Ik ervaar minder werkdruk dan in mijn oude werk door realistische sprintdoelen en we bereiken hoge efficiëntie door focus en frequente feedback van klanten. Ik ben nog elke dag blij met mijn overstap naar Conclusion Low Code Company!

 

Wil je ook bij ons werken? Check hier onze vacatures.