Hoe werken wij

Op basis van onze praktijkervaringen bij een grote verscheidenheid aan bedrijven en opdrachten ontwierp Conclusion Low Code Company een unieke ontwikkelmethodiek waarbij we best practices van verschillende methoden combineren. 

 

Wij ontwikkelen volgens de Agile methodiek. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat zowel IT als business/medewerkers de applicatie na elke stap in de ontwikkeling kunnen testen en direct wijzigingen kunnen doorgeven. Op deze manier hoeft niemand te wachten met testen tot de hele applicatie is gebouwd. Zo realiseren we applicaties in een lage doorlooptijd, snellere time-to-market en met een hogere acceptatie van gebruikers. 

 

In korte, cyclische stappen werken we snel en springen we eenvoudig in op bijna onvermijdelijk voortschrijdend inzicht tijdens het project. Door de integrale (sprint)planning sturen we tegelijkertijd op scope, tijd en budget.

 

Om goed te kunnen sturen hebben we de moderne Scrum ontwikkelmethodiek uitgebreid met componenten uit PRINCE II, RUP en DSDM. Deze methodiek verfijnden we tot een flexibele en efficiënte aanpak, die snel resultaat geeft en leidt tot goede beheersing van een project.Wil je meer weten over hoe wij werken?
Bel Ruud de Gast
06-29528727