ForeyeT

Conclusion Low Code Company ontwikkelt flexibele procesapplicatie voor servicemonteurs van ForeyeT

Media

Uitdaging

Om het energieverbruik van de 3.000 digitale NS-stationsborden met reis- en perroninformatie omlaag te brengen, besloot ProRail deze in twee jaar tijd om te laten bouwen. Om deze ambitieuze, harde deadline te halen, vroeg ForeyeT aan zusterbedrijf Conclusion Low Code Company hiervoor een innovatief systeem te bedenken. Belangrijke voorwaarde van ProRail: de reizigers van de NS mochten er geen hinder van ondervinden. 

 

Aanpak

Conclusion Low Code Company ontwikkelde een mobiele applicatie en een webapplicatie die de servicemonteurs ondersteunt bij het vervangen van de informatieborden. Deze applicatie leidt de monteurs door het proces. Alle bevindingen en werkzaamheden worden in de procesapplicatie geregistreerd. De webapplicatie wordt ingezet voor het genereren van rapportages voor onder andere ProRail en het weergeven van verschillende statistieken. 

Voordelen

Met de maatwerk procesapplicatie van Conclusion Low Code Company beschikt ForeyeT over een cutting edge-workflow waarmee binnen korte tijd alle stationsborden vernieuwd kunnen worden. De applicatie beschikt over rijke functionaliteiten. Alle betrokkenen hebben nu altijd realtime inzicht in de status. Alle acties van monteurs worden via de applicatie geregistreerd in een database, net als het voorraadbeheer van alle onderdelen. Rapportages om verantwoording af te leggen aan ProRail zijn er eenvoudig mee te genereren. 

 

 

Ruud de Gast
Meer weten? Bel Ruud de Gast 06-29528727