ORION

Fleetmanagement platform in Mendix

We zien realtime welke wagens beschikbaar zijn en welke in onderhoud gaan of staan. Je grijpt nooit mis. Checken, instappen, go.

Conclusion Low Code Company ontwikkelde samen met Orion een innovatief platform waarin alle stakeholders samenwerken, direct inzicht hebben, notificaties krijgen en vooral efficiënter kunnen werken.

 

Orion Fleet Management faciliteert organisaties met een wagenpark dat essentieel is voor de primaire bedrijfsvoering. Specialistische voertuigen zijn dat meestal. Zoals voor het transport van afval of herbruikbare materialen. Denk ook aan het vervoer op en rond vliegvelden en aan de ‘bedrijfskritische mobiliteit’ die aansluit bij de veiligheidsregio’s die de overheid formuleert. De status van elk voertuig is voor alle betrokkenen van groot belang. Reparaties, onderhoud, vervanging. Continuïteit van het primaire proces staat voorop.

Wij kozen de juiste partner

During the challenging development phase the Conclusion team proved they were skilled for the job and very dedicated to make the difference. We still have strong partnership with Conclusion for advice and futher development of OrionGrip.

 

Johan - Business Development Manager, Orion

Conclusion Low Code Company werkte aan een online beheerssysteem waarmee Orion de informatie voor zijn klanten naar een hoger niveau bracht: OrionGrip, ontwikkeld in Mendix. Daarmee speelt Orion maximaal in op de behoefte aan toegankelijkheid, eenvoud en actualiteit waarmee de klant zijn fleetmanagement-, werkplaats- en serviceprocessen up & running houdt. De chauffeurs kunnen zich concentreren op hun werk en doel: een veilige rit naar aanleiding van een aanvraag, bestelling of melding. Ogen op de weg.