Event - 16 april - 17 april 2019

Mendix World

Op 16 en 17 april vindt Mendix World plaats in Ahoy Rotterdam. Mendix World is hét event voor innovatie en digitale transformatie waar 3.000 bezoekers op af komen. Conclusion Low Code Company is Platinum sponsor van dit event.

Bezoek Mendix World 2019

Twee dagen vol inspirerende sessies, klantcases en netwerken. Mis het niet en zorg dat je op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van low-code app ontwikkeling! Wij ontmoeten je graag op onze stand of tijdens onze sessie.

 

Bezoek onze Breakout sessie (17 april van 14:15 - 15:00 uur)

Kilian Croese (Conclusion Low Code Company) verzorgt samen met Eric Tieniber (Mendix) een sessie tijdens Mendix World: 'Make it scale: Guiding Principles for low-code modeling excellence'

Tijdens de sessie zie je enkele modelleer best practices en je kunt tips verwachten om sneller te kunnen ontwikkelen. Wij nodigen je van harte uit om onze sessie bij te wonen!

 

Low-code hackathon MxHacks
Met een gevarieerd team met verschillende collega’s van Conclusion doet Conclusion Low Code Company ook mee aan de MxHacks hackathon.

 

Registreer voor gratis toegang
Wil je meer weten en zien wat Mendix allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur dan een email aan Sabine van Burink om je via ons geheel gratis (reguliere prijs €499,-) aan te melden.

 

Get inspired!

 

Meer informatie Mendix World

 

Programma

Begin: Dinsdag 16 april om 08:00 uur
Einde: Woensdag 17 april om 20:00 uur