25-11-2019 / nieuws /
Werken bij Conclusion Low Code Company

Jeroen Huizer | Het blijft gaaf om ideeën zo snel om te zetten in functionaliteit!

EVEN VOORSTELLEN

 

Ik ben Jeroen Huizer en werk sinds 2016 als low-code consultant bij Conclusion Low Code Company. Ik gebruik low-code tools om bij klanten snel een verschil te kunnen maken, of het nu gaat om een nieuw bedrijfsproces, het vervangen van legacy systemen of customer facing apps. Low-code tools zijn daarin voor mij echt onmisbaar; ze zorgen er voor dat ik minder hoef na te denken over randzaken zoals de infrastructuur of ondersteuning voor verschillende browsers en me puur kan richten op het oplossen van het probleem van de klant. Uiteraard blijven er dan ook nog genoeg technische uitdagingen over, die ik dankzij mijn ervaring met traditionele programmeertalen ook goed kan oppakken.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Ik zit graag veel samen met de klant, op die manier begrijp je sneller wat nu echt het probleem is en kun je ook veel makkelijker met elkaar over een oplossing nadenken. Tijdens refinement- of planningsessies bepalen we gezamenlijk wat er moet gebeuren, soms alleen op hoofdlijnen en soms tot in de kleinste details. In ieder geval zorgen we ervoor dat iedereen dezelfde kant op kijkt. Vervolgens gaan mijn collega's en ik aan de slag met ontwikkelen. Daarbij houden we contact met onze klant om snel feedback of informatie te krijgen, bijvoorbeeld als iets nog niet helemaal duidelijk is. Met een demonstratie van de applicatie en testsessies met gebruikers nemen we  de ontwikkelde functionaliteit goed door met de klant. Mocht er dan toch iets nét anders moeten zijn kunnen we dat vaak direct oppakken. Dit alles gebeurt vaak over een periode van twee weken, maar soms zelfs binnen één week. Ik blijf het erg gaaf vinden dat we ideeën zo snel om kunnen zetten naar echte functionaliteit!

Waarom Conclusion Low Code Company

Wat mij aanspreekt aan Conclusion Low Code Company is dat wij een zeer gevarieerd team hebben, van echte techneuten met interesse in de techniek, tot aan consultants die veel feeling hebben voor bedrijfsprocessen en alles er tussen in. Daarnaast zijn er in het team veel verschillende studie-achtergronden, zowel technische & bedrijfskundige richtingen als ook hele andere gebieden. Dat zorgt er voor dat we ook net uit een ander perspectief ergens naar kijken en dat houdt ons scherp als team. 

 

OOK WERKEN BIJ Conclusion Low Code Company?

 

Check hier onze vacatures. 

Joanne Becht
Wil jij je ideeën ook snel omzetten in functionaliteit?
Wil jij ook werken in een gevarieerd team dat elkaar aanvult?
Bel Joanne Becht 06-23730810