03-09-2020 / nieuws /
Veilig samen naar kantoor

De Checkin App van Conclusion

Hoewel thuiswerken nog steeds het belangrijkste advies is voor al onze medewerkers, zijn wij sinds kort ook af en toe een dag op kantoor. Om ervoor te zorgen dat dat veilig is en dat we niet ineens met grote groepen op kantoor zijn heeft Conclusion Low Code Company in opdracht van Conclusion de Checkin App gemaakt.

De Checkin App heeft 3 functies:

 

  • Inchecken op kantoor. In de app registreert de medewerker waar hij/zij op kantoor is geweest en die gegevens houden we 4 weken vast. We gebruiken deze gegevens alleen wanneer iemand een Covid-19 besmetting heeft en er een GGD-contactonderzoek plaatsvindt. Zo weten we met 1 druk op de knop met wie er mogelijk contact is geweest.
  • Werkplek reserveren. Om zeker te weten dat er een werkplek is, reserveert een medewerker vooraf een werkplek. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijkertijd op kantoor zijn.
  • Lunchslot reserveren. Om opstoppingen te voorkomen tijdens de lunch verdelen we de lunchtijd in lunchslots van 30 minuten. Via de app reserveert de medewerker een slot. Zo heeft iedereen een plekje in het restaurant en voorkomen we pieken. 1,5 meter blijft zo ook tijdens de lunch goed mogelijk.

Met NFC chips en QR-codes bij de ingang van de kantoren zorgen we ervoor dat het in- en uitchecken niet vergeten wordt.

 

De app is zo gemaakt dat hij snel aangepast kan worden aan veranderende richtlijnen. Inmiddels hebben alle 1.700 collega’s bij Conclusion toegang tot de app. Zo zorgen we ervoor dat er veilig samengewerkt kan worden. De app is ook beschikbaar voor andere bedrijven. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Marijn Jenné
Wil je meer weten over de CheckIn App?
Ik vertel je er graag meer over.
Bel Marijn Jenné 06-54335656